Bel de vakschilder:

0495 59 34 35

De professional is uw beste vriend

Goed gereedschap is het halve werk. Dit oude spreekwoord is zeker op schilderwerk van toepassing. Wij willen daar echter graag nog iets aan toevoegen. Materiaal.

Het materiaal wat onze schilders gebruiken is van hoge kwaliteit en is door de fabrikant getest op duurzaamheid, glans en kleurbehoud. Daarnaast controleert en evalueert Gubbels Schilderwerken zelf wat het materiaal voor invloed heeft op de duurzaamheid van de ondergrond. Ook kijken we naar aspecten als verwerking en geuroverlast.

Hierbij staat de gezondheid van onze medewerkers op de eerste plaats. Zij moeten immers dagelijks met deze materialen werken, terwijl u in het meest ongunstige geval er een aantal weken mee geconfronteerd wordt.

Watergedragen

Sinds 2000 zijn wij verplicht om binnen met watergedragen verven te werken. Na een wat moeizame start is gebleken dat deze verven een meer dan volwaardig alternatief vormen door de aloude alkydharsverven. In de eerste instantie moesten de schilders wennen aan de manier waarop het verwerkt diende te worden, dit is namelijk geheel anders dan de traditionele lakken.

Nu we het kunstje opnieuw geleerd hebben zijn we allen zeer positief op de behaalde resultaten. Het heeft nogal wat voordelen. Zo is de droogtijd zeer kort waardoor er snel een volgende verflaag kan worden aangebracht. Het kleur en glansbehoud is zeer goed. Niet alleen zal het minder snel verbleken in de zon, ook het ’verdonkeren’ in donkere hoeken is niet meer van toepassing. Over de geur hoeven we het waarschijnlijk niet te hebben. Als u weet dat er in plaats van terpentine water in zit als oplosmiddel dan weet u genoeg!

Gubbels Schilderwerken BV werkt bij voorkeur met producten van Sigma Coatings. In incidentele gevallen ook wel met andere A merken zoals Sikkens en Wijzonol, meestal op voordracht van de opdrachtgever.