Bel de vakschilder:

0495 59 34 35

U goed voelen in uw omgeving

Een nieuw huis of bedrijfspand gekocht? nieuw of bestaand? Misschien wel een monumentaal pand?

Bij ons bent u aan het juiste adres, of u nu een doe het zelver bent of niet. Gubbels Schilderwerken BV is gespecialiseerd in binnenschilderwerk en interieurinrichting. Behangwerk, stucadoorwerk, schilderwerk, stoffering, u noemt het wij verzorgen het. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw nieuwe huis of bedrijfspand tot een echt thuis voor u te maken.

Wilt u eens meemaken hoe dat voelt? Bel of mail en maak een afspraak. Wij komen dan wanneer u dat schikt bij u langs om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw budget zo zinvol mogelijk te besteden. Daarbij wordt gekeken naar uw huidige of nieuwe meubilair, uw interieuraccesoires en uw wensen.

Door middel van een kleur- en materiaaladvies met behulp van stalen laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn om uw bestaande of nieuwe pand aan te kleden. Wilt u de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk zelf doen? ook dat is mogelijk. Gubbels Interkleur biedt u een ruim assortiment aan professionele verf en wandbekledingsartikelen waaruit u kunt selecteren. Niet creatief?

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Indien u de werkzaamheden binnen in de winterperiode door ons laat verzorgen kunt u ook nog van een aanzienlijk voordeel profiteren. Door gebruik te maken van de winterpremie bespaart u flink op de kosten. Lees hier verder wat dat inhoud.