Bel de vakschilder:

0495 59 34 35

Waarom Gubbels Schilderwerken BV?

Er zijn immers talloze schildersbedrijven! Gubbels Schilderwerken BV zorgt voor duidelijkheid. Vooraf en achteraf. Voor ons is het essentieel om de gemaakte afspraken na te komen. Daarbij stellen wij ons in dienst van u, de klant. Zonder klant geen Gubbels Schilderwerken BV. Zo simpel is het.

Daarom doen wij zo onze best voor u, en proberen we voor al onze klanten de meest optimale oplossing te bieden. Dat dit soms af kan wijken van wat onze collega’s vertellen nemen we voor lief, en hopen dat u dat ook doet. Wij doen ons best om voor u als klant meerwaarde te bieden. Door betrokkenheid, persoonlijke aandacht en een deskundige blik op uw probleem. Alleen op deze wijze garanderen wij ons zelf dat u als klant een vaste klant wordt. Enkele voordelen voor u als u met ons in zee gaat: Een goed en eerlijk advies, duidelijk prijsstelling, heldere offerte zonder poespas, afspraken die worden nagekomen.

Kortom, geen verrassingen. Vanaf het eerste contact tot aan de factuur: duidelijkheid.

Indien u niet tevreden bent, wat wij ons niet kunnen voorstellen, dan zijn wij nog dezelfde dag ter plekke om uw opmerkingen te bespreken. Probeert u ons gerust uit en vraag ons om een prijsopgave te maken!